Terug naar de homepage

Wie is Ma Gever
Waar is Ma Gever
Wat is WWW en hoe ik eraan kom...

Na de ontdekking van het een en ander, vele uren beluisteren van intervieuws, o.a. “Healing with the Masters” uit Amerika, het lezen van vele boeken en het volgen van diverse cursussen ben ik tot de conclusie gekomen, dat het voor een leek haast onmogelijk is door het ongelooflijk dichte bos van informatie en kennis heen te komen. Alleen maar eens te denken aan het medische circuit; heel verwarrend en moeilijk om er achter te komen, wat nu voor jou het juiste is.
Je ziet soms door de bomen het bos niet meer!

Door het boek “De Biologie van de Overtuiging” van Dr. Bruce Lipton, hoe je gedachten je leven bepalen, ben ik er achter gekomen hoe het zit met de zogenaamde erfelijke aanleg. Bruce Lipton heeft bewezen, dat de structuur van de menselijke genen niet erfelijk bepaald is (waar wij al zolang van overtuigd zijn), maar dat het aan onze onbewuste overtuiging ligt.

Vanaf onze geboorte, zelfs al ervoor, tot rond het 6e levens jaar, zijn wij als een spons die van alles onbewust opneemt. Ons onbewuste heeft een groeiend inzichtelijk vermogen en kan duizenden gebeurtenissen tegelijk opnemen; gemiddeld 4 biljoen bits informatie per seconde, 95% van alle gedachten en handelingen. Jouw bewuste ‘mind’, heeft maar een beperkte capaciteit van 1 tot 3 gebeurtenissen tegelijk (gemiddeld 2.000 bits) informatie per seconde opneemt (5% van alle gedachten en handelingen)..
Ons onbewuste is niet meer dan een programma, dat vaak aan vernieuwing/verbetering toe is.

MA. Rob Williams, psycholoog, heeft naar aanleiding van de ontdekkingen van Bruce Lipton een methode ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om in korte tijd, o.a. van een fobie af te komen, waarvoor mensen soms vele jaren in therapie zijn geweest. Hij is er ook achter gekomen, dat als iets niet in het onbewuste is ingevoerd, jij je van alles bewust wil en/of kunt voornemen, maar als jouw onbewuste van niets weet vervaagt/vervliegt vaak alles.

Het gaat er om, dat het onbewuste alle kennis heeft die je nodig hebt! Maar hoe kom je er nu achter wat dat is? Wij hebben niet alle tijd en niet de rust om verbinding te maken met ons onbewuste. Wij onthouden vaak niet eens onze dromen, al weet je vaak wel dat er belangrijke informatie in verscholen ligt. Ieder van ons heeft belangrijke levensvragen, die je vaak uitstelt omdat je gewoon geen keuze en/of geen beslissing durft te nemen.

Als je eens wist, dat je het allemaal eigenlijk al lang weet!....
maar jou hoofd/ rationaliteit/verstand zit in de weg ten opzichte van wat je voelt. Soms blijf je dubben...., maar niet beslissen is ook een beslissing, want dan neemt het lot uiteindelijke toch de beslissing voor je.
Uitstel is niet meer nodig, want met één sessie van ongeveer één uur, kan Ma je helpen er achter te komen wat jouw onbewuste al weet, maar waar jouw bewuste zich niet van bewust is!

Met WWW (jou eigen informatie programma), kun je een heleboel verdriet, verloren tijd, geld en frustratie voorkomen.
Het gaat niet om wat ik voel, vind, meen of ervaar, maar om jouw eigen waarheid te vinden en als totaal neutraal persoon kan ik je daarmee helpen.
Als therapeute met heel veel levenservaring, op allerlei gebied, is geen enkele vraag voor mij vreemd of abnormaal.
Als blijkt dat jouw vraag en/of probleem te maken heeft met jouw onbewuste overtuiging, dan is het mogelijk, met jouw toestemming, om daar wat aan te doen. Dat kan een half uur extra vergen, of mogelijk kunnen wij kunnen een nieuwe afspraak maken.

Het liefst ontmoet ik je in mijn ‘Atelier’ in Venray/Wanssum, Noord Limburg.
Uitgaande van een uur, is de normale therapieprijs € 90.=, inclusief BTW.
Na een kort gesprek beginnen wij met een eenvoudige vragenlijst. Daarna schrijf ik jouw vragen op en overleg ik met je wat jij graag zou willen weten, via een spiertest. Dus alle antwoorden zijn van jou en niet van mij. Wat je ermee doet is jouw vrije keuze en jouw beslissing. Ik zal hooguit alleen de richting aangeven, die jouw onbewuste heeft aangegeven. Ik heb geheimhoudings plicht en er zal alles wat er besproken is onder ons blijven.