home | kunstzinnige vorming | de reconnectie | www | info en beeldendwerk | contactMarion Geyer
info en beeldendwerk

terug

Reconnective Healing®

Zowel Reconnective Healing als de Persoonlijke Reconnectie kunnen ervaringen zijn die je leven veranderen.

Reconnective Healing is een vorm van healing die nu voor het eerst toegankelijk is voor ons. Reconnective Healing werkt door middel van nieuwe, genezende energiefrequenties ontdekt door Dr. Eric Pearl. Zij herstructureren het DNA waardoor je zelf genezend vermogen wordt aangesproken. De disbalans die is ontstaan kan zich zo weer herstellen.
De reconnectieve frequenties zijn werkzaam op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dat het echt is en dat het werkt blijkt niet alleen uit de praktijk van duizenden practitioners over de hele wereld, maar ook uit onderzoeken in wetenschappelijke laboratoria.


Een Reconnective Healing Sessie
Het enige wat jij hoeft te doen tijdens een sessie is liggen met je ogen dicht. Je hoeft niet speciaals te denken, geen intentie te hebben, niet speciaal te ontspannen, of wat dan ook. Je ligt op een massagetafel met je kleren aan (schoenen uit). Ik beweeg mijn handen boven je lichaam om energiepunten te zoeken waarmee ik vervolgens aan het werk ga. Tijdens de sessie kan je allerlei lichamelijke sensaties ervaren. Als je dan toch iets wilt doen, wees je daar dan simpelweg van gewaar.
Er vinden maximaal 3 sessies plaats.

Kleding
Draag comfortabele kleding die past bij het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.


Geuren, parfum
Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden. (Deodorant gelieve wel te gebruiken).??

Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Duur van de sessie
Een Reconnective Healing sessie duurt, inclusief een voor- en een nagesprek, ongeveer een uur. We spreken maximaal drie sessies af.

Kinderen
Kleine kinderen hoeven niet op de behandeltafel te liggen. De Reconnective Healing kan plaatsvinden terwijl het kind lekker speelt, of terwijl het bij de ouder of verzorger op schoot zit. Bij kinderen duurt een sessie doorgaans korter; ze bepalen meestal zelf hoeveel ze nodig hebben. Een Reconnective Healing bij kinderen duurt dan ook meestal 10 -15 minuten.


Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie

Reconnective Healing en De Reconnectie overlappen elkaar enigszins. De nadruk bij Reconnective Healing ligt op genezing, op welk niveau dan ook. Het 'her-verbindt' (re-connect) ons echter ook met de essentie van ons wezen, met wie wij werkelijk zijn. En het is juist deze verbinding die Reconnective Healing zoveel meer omvattend maakt dan de 'technieken' waar we tot nu toe gebruik van konden maken.

De Reconnectie op haar beurt verbindt u niet alleen voor altijd met deze frequenties, maar kan tevens healing teweeg brengen, op elk mogelijk niveau. Meer hierover leest u onder De Reconnectie, op deze site.

Ik ben door Dr. Eric Pearl en zijn team opgeleid tot gecertificeerd Reconnective Healing practitioner (level I en II) en voor het faciliteren van de Reconnectie (ook wel level III genoemd). Kijk op de website van Reconnection Nederland RPNN=Reconnective Healing Practitioners Netwerksite Nederland voor de officieel geregistreerde Practitioner Directory.


Reconnective Healing op afstand

Indien het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan je ook Reconnective healing op afstand krijgen. We maken een afspraak op welk tijdstip de sessie plaatsvindt.

Voor de sessie hebben we telefonisch of via skype contact om de afspraak met elkaar te bevestigen en om het een en ander door te nemen omtrent de sessie. Na de sessie hebben we opnieuw contact om te bespreken hoe het is verlopen.

De investering voor een Reconnective Healing op afstand is hetzelfde als een healing in de praktijkruimte (zie Tarieven). De betaling voor afstandshealing vindt vooraf plaats.

Wil je meer weten over healing op afstand dan kan je kijken naar een filmpje erover (klik hier).
http://www.youtube.com/watch?v=ZafphDk2sQ0
Eric Pearl noch anderen, verbonden met dit werk, kunnen garanties geven of beloftes doen.
Er worden geen diagnoses gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld.
Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.