home | kunstzinnige vorming | de reconnectie | www | info en beeldendwerk | contactMarion Geyer
info en beeldendwerk

terug

Wat is het verschil?

De Reconnectie® is het proces waarin, volgens een vast patroon, energiepunten en -lijnen op en rond het lichaam geactiveerd worden. Deze energiepunten en -lijnen zijn gelinkt aan het meridianenstelsel van ons lichaam en met het netwerk dat de aarde omringt. Deze heten ook wel de axiatonale lijnen en de leylijnen.

Tijdens de Reconnectie worden de axiatonale lijnen verbonden met het netwerk dat de aarde omringt. Hierdoor kunnen we gebruik maken van unieke trillingsniveaus en -frequenties die helende energie aantrekken waardoor genezing kan plaatsvinden waar dat nodig is.

De Reconnectie heeft, naast het effect op onze gezondheid, een intentie van evolutie. Dit betekent dat het effect kan hebben op onze intuitieve en andere vermogens. De Reconnectie heeft, door de diepe werking, een positief effect op elk niveau. Hardnekkige patronen kunnen hierdoor in positieve zin blijvend veranderen. Het is een levensveranderende ervaring die je slechts eenmaal in je leven

ondergaat. Velen rapporteren dat het voor hen de manier is geweest om in versneld tempo hun levenspad/-doel te vinden.Een persoonlijke Reconnectie heeft overigens niets te maken met een inwijding of ritueel.

Wat gebeurt er tijdens de Reconnectie?

Tijdens de sessies lig je op een massagetafel en ben je, op je schoenen na, gewoon gekleed. De twee sessies dienen binnen 72 uur na elkaar plaats te vinden (meestal in twee opeenvolgende dagen). Het is aan te raden om voor De Reconnectie 1 tot 3 Reconnective Healing sessies te ondergaan.

Kosten

De kosten voor de twee sessies van De Reconnectie tesamen zijn (overal ter wereld) €333,-.