home | kunstzinnige vorming | de reconnectie | www | info en beeldendwerk | contactMarion Geyer
info en beeldendwerk

terug

Reconnective Healing en de Wetenschap

Reconnective Healing® geniet wereldwijd grote belangstelling en wordt onderzocht door wetenschappers over de hele wereld, met verbluffende resultaten (o.a. universiteit van Arizona - waar als eerste onderzoek is gedaan naar Reconnective Healing - Gary Schwartz, Dr. William Tiller, Masaru Emoto, en Konstantin Korotkov, Jackson Memorial Hospital, ECA, Cedars-Sinai Medical Center, het VA-Hospital, Universiteit van Minnesota, Universiteit van Miami Medical School).
De wetenschappers zijn onder de indruk van deze unieke vorm van healing. Er blijven voortdurend onderzoeken plaatsvinden.

Hieronder enkele resultaten die tot nu toe bekend zijn:

· De Reconnectie verbindt strengen. Hiermee worden de strengen van het DNA bedoeld. Russisch onderzoek door dr. Gargajev en dr. Poponin vergelijkt DNA met een biocomputer, die holografisch het electromagnetisch veld projecteert, dat op haar beurt het cellulaire metabolisme en de celdeling reguleert. De DNA blauwdruk fungeert als een biohologram, een matrix van waaruit de fysieke vorm wordt georganiseerd. DNA is dus allerminst alleen een biochemische code voor eiwit synthese zoals tot nu toe werd gedacht. Het menselijk DNA vormt een soort biocomputernetwerk via welke onmiddellijke communicatie en beïnvloeding mogelijk is. Door de Reconnectie worden verbroken verbindingen en stoorvelden in de DNA blauwdruk hersteld.

· Op EEG- en ECG-scans die gemaakt zijn is te zien dat de hersen- en hartactiviteiten van iemand die een Reconnective Healing ontvangt enorm toenemen, evenals die van de practitioner.

· Het electromagnetischveld rond de handen van personen bleek na het volgen van een Reconnective Healing seminar enorm vergroot.

· Reconnective Healing practitioners zenden een verhoogde hoeveelheid licht en electromagnetische frequenties rondom hun lichaam uit. Dit is aangetoond in laboratoria.

· Het is wetenschappelijk bewezen dat Reconnective Healing de volgende zaken tot gevolg kan hebben: regeneratie (een verschijnsel waarbij beschadigde delen/organen aan het lichaam volledig worden hersteld), verjonging, vitaliteitstoename, aanzienlijke prestatieverbeteringen bij sporters, meer kracht en een betere gezondheid. Ook de practitioner die de Reconnective Healing toepast komt meer in balans en evolueert.

· Uit onderzoek aan de universiteit van Arizona blijkt dat afgeknipte plantenbladeren die behandeld worden met Reconnective Healing vele malen langer blijven leven dan bladeren die geen behandelingen krijgen. Daarnaast ontwikkelen de blaadjes ook wortelgroei; iets dat de wetenschap tot nog toe niet kan verklaren.

· Kwantumnatuurkundigen hebben bewezen dat lege ruimte niet werkelijk leeg is maar dat er een zogenaamde nulpuntenergie aanwezig is die reageert op DNA als zij met elkaar in contact worden gebracht. Die structuur blijft gehandhaafd ook wanneer zij weer van elkaar gescheiden worden. Dit wordt gezien als stappen in de richting van bewijs voor een energetisch veld waarmee wij allen verbonden zijn

· Er is onderzocht dat ons DNA en onze cellen (Biofotonen) licht in zich meedragen. Hoe jonger en gezonder de cellen, hoe meer licht ze bevatten. Als onze gezondheid minder, zwakker is, dimt het licht in onze cellen. Licht geven op licht versterkt het hele systeem echter. En dat gebeurt bij Reconnective Healing. Dat is letterlijk energie, Licht en informatie uitwisselen op alle niveaus. Lichamelijk, spiritueel, emotioneel en mentaal.Mocht je je meer willen verdiepen in wetenschap op het vlak van Reconnective Healing en alles wat ermee samenhangt neem dan vooral een kijkje op de volgende sites:

www.tiller.org (klik op tabblad 'White Papers' nr. XI)
http://www.youtube.com/watch?v=V4Tn38qpHhY
(Dr W.Tiller geeft uitleg over zijn wetenschappelijk onderzoek naar De Reconnectie)
http://www.thereconnection.com/about/science (wetenschappelijke onderzoeksresultaten op site van The Reconnection)
http://www.thelivingmatrixmovie.com/ (trailer van de film 'The Living Matrix')