home | kunstzinnige vorming | de reconnectie | www | info en beeldendwerk | contactMarion Geyer
info en beeldendwerk

terug

Over mijzelf;
Marion Geyer, en hoe ik van het één in het ander ben gekomen, een ontwikkelingsproces dus…

Als voormalige grafisch ontwerpster en kunstenares is kunst en creativiteit, beeldend denken, in alle moeilijke periodes in mijn leven mijn redding geweest. Zodoende ben ik alsnog , rond mijn 50ste een studie van 4 jaar aangegaan bij Academie De Wervel. Dit om mijn inzicht en kennis in de menselijke geest en mijn beeldend vermogen te combineren om Kunstzinnige Therapeut- Beeldend te worden.

In een nieuw leven ben ik een praktijk in Wanssum/Venray, Atelier het Kooysebos , begonnen. Het is genoemd naar deze plek, dicht bij de Maas. Omdat ik mijn cursussen en workshops voor iedereen toegankelijk wilde maken, heb ik het Kunstzinnige Vorming genoemd.

Zowel individueel en/of in klein groepsverband bied ik cursussen tekenen, schilderen en beeldhouwen aan. Behalve techniek, kun je ook veel ontdekken over jezelf en jouw innerlijke beleving. Mijn specialiteit is om mensen te leren meer vanuit het hart, het gevoel en de intuïtie te werken en minder met het hoofd vanuit een vooropgezet plan. Door de dwang te presteren achter je te laten ontstaan er pas echt wonderen; het meest prachtige werk komt hieruit voort! Nu noem ik het Healing Art. Ik kom van oorsprong uit Canada, al ben ik in Duitsland geboren en op een vrij jonge leeftijd in Nederland terecht gekomen.

Van het ene komt vaak het ander. Ik dacht klaar te zijn mijn leerproces. Er kwam echter nog iets op mijn pad dat ik niet kon negeren ' Reconnection Healing '. Al kon ik er niet omheen en al wist ik het niet te combineren met de Kunstzinnige therapie; ik ben er opnieuw helemaal voor gegaan. Het proces, de behandeling, kent een tot drie sessies per doel of vraag. Een heel andere insteek dan het Kunstzinnig proces, wat veel langer duurt. Het spreekt op een snellere manier het zelfgenezend vermogen aan.

The Reconnection /of Reconnectie is voor jouw persoonlijke evolutie. Het zet iemand in no time op het oorspronkelijke levenspad, wat ook voor jou bedoeld is en waarvan wij zo gemakkelijk af kunnen dwalen. Het zijn 2 sessie die je maar een keer in je leven kan en mag doen. Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt en verbindt met het Universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgeraakt. De Reconnectie herstelt deze verbinding, brengt nieuwe lijnen aan en activeert deze. Het verbindt je met jouw oorspronkelijke blauwdruk. Reconnection Healing is wetenschappelijk onderbouwd.

Door mensenkennis en veel levenservaring en opleidingen, kwam ik erachter dat je van alles kunt willen maar dat onze onbewuste overtuigingen de weg vaak dwarsbomen……….

Door o.a. kwantumfysica en Bruce Lipton's boek, 'de Biologie van de Overtuiging', ben ik nog een stap verder gegaan en ben gaan onderzoeken hoeveel invloed onze onbewuste overtuiging op ons kan hebben. Heel veel! Ik vroeg me daarbij af: wat kun je eraan doen? Omdat ik in een omgeving woon waar rationaliteit de hoofdmoot speelt heb ik het uiteindelijk terug gebracht naar de eerste verlangens! Een antwoord op vragen/ of dilemma's via Kinesiologie. WWW=Wat je Wil, Weet je! Bedoeld voor mensen die geen tijd of mogelijkheden hebben om bij zichzelf na te gaan wat voor keus gemaakt zou moeten worden. Het zit echter allemaal in het onbewuste van de persoon zelf. Hierbij ben ik, net als bij de Reconnectie, slechts een facilitator, degene die de verbindingen legt. Blijkt het dat een dilemma zijn oorsprong vindt in een onbewuste overtuiging dan is er een heel simpele manier om de programmering te vervangen voor een ander overtuiging naar eigen wens, vergelijkbaar met het vervanging van een oude document, voor een nieuwe.

Dit is een korte omschrijving van mijn eigen ontwikkeling welke heeft geleid tot een zo'n uiteenlopende aanbod. Zowel Healing Art, The Reconnection/ Healing en WWW=Wat je Wil, Weet je, hebben te maken met zelfkennis, verwerking/onder ogen zien, bewustwording , het zelfgenezing aanspreken, onze bestemming in het leven( her)vinden. Ontdekken van jezelf met vragen zoals; Waarvoor ben ik hier? Wat doe ik hier? Je hebt hier als mens als ziel, (tijdelijk in een lichaam), een goddelijke oorsprong en buitengewone mogelijkheden. Soms echter heb je hulp nodig om het je te her- inneren, het aan te kunnen spreken.

Ik hoop dat ik je hierbij op weg kan helpen. Dat is mijn bestemming!

Vriendelijke Groeten,

Marion